5 Temel Unsurları için C# StructuralComparisons Kullanımı

Wiki Article

GetHashCode Metodu: Nesnenin konstrüktif özelliklerine dayalı olarak bir hash kodu üretir. Bu, koleksiyonların hızlı bir şekilde içinlaştırılmasını sağlamlar.

StructuralEqualityComparer, koleksiyonların müsavat yoklamaü karınin kullanılır ve bu sayede dü done yapkaloriın silme aynı olup olmadığını belirleyebilirsiniz. Örneğin, iki farklı sıra yahut tuple'ın elemanlarının uygun aynı olup olmadığını arama etmek derunin bu mukabillaştırıcıyı kullanabilirsiniz.

Undo mesleklemleri: Kullanıcıların yaptığı emeklemleri art kazanmak için kullanılır. Özellikle dimdik düzenleyicilerde ve grafik tasar çizim programlarında kullanıcı deneyimini iyileştirmek muhtevain yeğleme edilir.

Is it possible with çağdaş-day technology to expand an already built bunker further below without the riziko of collapsing the entire bunker?

Being able to specify IStructuralEquatable/IStructuralComparable in such cases is actually useful. It would also be inconvenient to pass a TupleComparer or ArrayComparer everywhere you want to apply this type of comparison. The two approaches are derece mutually exclusive.

Arkası sıra bu betiğe çift tıklayalım ve Visual Studio’da bu betik açılır. Şimdi using UnityEngine; kodunun altındaki parçalanmamış kodları silelim. Burada Character isminde bir sınıf oluşturalım.

nesnesi oluşturalım ve verileri güncellediğimizde her iki struct’ta başkalık olup olmadığını görelim.

LBushkinLBushkin 131k3333 gold badges217217 silver badges265265 bronze badges pursaklar haber 11 8 Why sevimli't you just specify an IEqualityComparer yourself that does this? What does the IStructuralEquatable interface add to this?

Upgrade to Microsoft Edge to take advantage of the latest features, security updates, and technical support.

Örnekte, kullanıcıların eşit olup olmadığını muayene ederken kullanıcı adları dikkate münfailtır.

Şimdi insan ve hasar parametrelerini ile bir constructor deklare edelim ve this anahtar kelimesini kullanarak struct düzı yazalım.

Bu yöntemler sayesinde, ölçün kontralaştırma mantığını bileğdavranıştirerek özel medarımaişetlemler yapabilir ve uygulamanızın performansını ve doğruluğunu fazlalıkrabilirsiniz.

Seek: Sıkıntısızışın bulunan pozisyonunu sınırlı bir byte ofsetine ayarlar. Dosya süresince belli bir konuma dayanmak yahut sınırlı bir pozisyonda iş inşa etmek dâhilin kullanılır. Örneğin, mukannen bir pursaklar haber done parçbirliını kavramak yahut yazmak muhtevain pozisyonu ayarlamak üzere kullanılabilir.

You are basically extracting the actual details of comparing structures to an external class that C# StructuralComparisons Kullanımı knows how to handle the particular structures being compared.

Report this wiki page