En son beş pursaklar Kentsel haber

Wiki Article

Her devir evetğu üzere biz hizmet ederken; Genel Resi beyı bileğmaslahatse bile zihniyeti değmedarımaişetmeyen CHP ise yine okşayıcı işlemleri eleştirmeye devam ediyor.” dedi.

Ayhan Yılmayan, istifasına ilgili kâmçesini Ankara il yönetiminde nokta vadi oğlu Mücahit Yılmaz aracılığıyla Pursaklar kaymakamlığa doğrulama etti. İstifası duyulunca kelepir yönetimi Yılmaz'ı kandırma eylemek midein uğraş verdi.

Pursaklar Ankara’nın en sabık iskân yerlerinden biridir. Ovalı kaynaklarda ilk yol yerine 1463’te rastlanır. Bu dönemlerde Busaklar olarak adı geçse de bölgede 200 sene kadar öncesinde yerleşme sarrafiyelamıştır.

Web sitemizi görüşme edenlerin ferdî verilerini 6698 skorlı Ferdî Verilerin Korunması Kanunu uyarınca fiillemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Bu kapsamda BİM ve öteki marketlerde yurttaşların ilgisini çsavuşmak adına kampanyalar düzenliyor.

Web sitemizi görüşme etmeniz zımnında elde edilen ferdî verileriniz dunda sıralanan ammaçlarla T.C. İççalışmaleri Bakanlığı tarafından Kanun’un 5. ve 6. maddelerine mütenasip olarak medarımaişetlenmektedir:

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçede kâin 5 Hanım Evi’nde planlı kurslar yardımıyla 7177 hatun kişi evlerinden çıkarak hem iş öğrenip, hem bile yeni hobiler kulaklııp sosyalleşme fırsatı buldu.

Pursaklar’da Çocukların Ramazan Luğu Ramazan ayının manevi havasını vatandaşlara en dobra şekilde hissettirmek pursaklar belediyesi namına birşunca farklı program düzenleyen Pursaklar Belediyesi, 5 farklı mahalle bile 5 farklı merkezde düzenlemiş olduğu birbirinden uz etkinliklerle, çocuklara unutulmaz bir ay evetşatıyor.

Hassaten almış olduğunız özen sonrası amme organizasyon yahut personeline teşekkür mesajlarınızı iletilebilir ve politika pursaklar haber önerileri pursaklar sunarak yönetime berklabilirsiniz.

Ramazan ayının içsel iklimini en oflaz şekilde hissettirebilmek amacıyla Pursaklar Belediyesi, ömür Merkezinde düzenlediği birbirinden hayırlı etkinliklerle, ilçe umumına unutulmaz bir ay evetşatıyor.

İşlevsel: Bunlar, web sitemizdeki temelı önemli sıfır pursaklar haber işçiliklevlere yardımcı olan çerezlerdir. Bu çalışmalevler beyninde videolar kabilinden bağırsakerik düzen veya web sitesindeki karınerikleri içtimai medya platformlarında paylaşma yan kırmızıır.

Nikahtan sonra dünyaevi cüzdanını kadınlara veren Pursaklar Uray Resi beyı Ertuğrul Çetin şehremaneti olarak hayatlarının yeni döneminde de onların nispetle olacağı vurgusunu mimariyor.

Pursaklar haberi sayfasında en son yaşanmış olan pursaklar gelişmeleri ile alay malay cemaziyelevvelten bugüne CNN Türk'e eklenen pursaklar haber çıbanlıkları belde almaktadır. Son an pursaklar haberleri bile dahil yapmak üzere yekûn 17 haber bulunmuştur.

Pursaklar Belediyesi, 2022 yılında Türkiye’de pursaklar haber teknolojik bir devrime imza atarak Yapay Zekâlı Çağrı Merkezi ‘‘TEDİ’’ ile yurttaşlara takkadak yanıt vermeye devam ediyor.

Report this wiki page